Pedicure

Deborah's Beauty heeft diverse pedicurebehandelingen gericht op het verzorgen van uw belangrijkste vervoermiddel!


Klik hier voor de actuele prijslijst.

Pedicurebehandelingen voor mensen met diabetes.

Deborah's Beauty is geaccrediteerd voor het uitvoeren van pedicurebehandelingen bij mensen met diabetes. Deborah's Beauty is KRP geregistreerd (KwaliteitsRegister Pedicures). Voor de behandeling van mensen met diabetes wordt samengewerkt met Podotherapie Zeist. De podotherapeut voert de eerste, en jaarlijkse, screening uit. Op basis van de screening wordt er een behandelplan opgesteld. In dit behandelplan wordt het aantal 'instrumentele' behandelingen door de pedicure beschreven. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw zorgprofiel. De behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Het is mogelijk om naast de behandeling ter voorkoming van wondjes (ulcera), de medisch noodzakelijke voetzorg die vergoed wordt in de basisverzekering, ook het cosmetische deel van de pedicurebehandeling uit te laten voeren.

Pedicurebehandelingen voor mensen met reuma.

Deborah's Beauty is geaccrediteerd voor het uitvoeren van pedicurebehandelingen bij mensen met reuma. Mevrouw R. Hilhorst voert namens Deborah's Beauty de pedicurebehandling voor mensen met reuma uit. Zij is tevens KRP geregistreerd (KwaliteitsRegister Pedicures).

Aanvullende pedicurebehandelingen en specialistische technieken

Deborah's Beauty biedt u ook aanvullende pedicurebehandelingen en specialistische technieken aan. Zo kunt u naast de 'normale' pedicurebehandeling ook terecht voor french pedicure (gel of lak) of het plaatsen van nagelbeugels indien u last heeft van ingegroeide teennagels. Informeer gerust naar de mogelijkheden.