Gelaat & lichaam

Deborah's Beauty heeft diverse algemene behandelingen en gelaatsbehandelingen. De gelaatsbehandelingen worden uitgevoerd met de salonprodukten van Sothys. Voor de actuele prijslijst klik hier.

De gelaatsbehandelingen worden

bij Deborah's Beauty uitgevoerd met de producten vanSothys. Het Franse schoonheids- en cosmeticamerk staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging, voor de vrouw maar zeker ook voor de man. De producten zijn allemaal op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten, dierproefvrij, milieuvriendelijk verpakt en voldoen aan de hoge farmaceutische normen. Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat u zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om prettig te voelen.

U heeft de keuze uit verschillende gelaatsbehandelingen:

Gelaatsbehandeling "Compleet" (+/- 90min)

Bij deze gelaatsbehandeling wordt een ontspannende anti-stressbehandeling gegeven. Een heerlijke behandeling voor het gezond houden van uw huid.

De behandeling bestaat uit: Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker en dagverzorging.

Gelaatsbehandeling "De luxe" (+/- 100min)

Bij de "luxe" gelaatsbehandeling heeft u de keuze uit verschillende behandelingen, specifieke gericht op uw huidtype en wensen. Informeer naar de mogelijkheden. Hieronder staan twee mogelijke behandelingen beschreven.

Hydroptimale

Dit is een uiterst intensieve vochtbehandeling met een 3-voudige werking voor hydratatie van de huid. Natuurlijke bestanddelen en biotechnologische werkstoffen hydrateren en maken de huid egaler en gladder.  

De behandeling bestaat uit: reiniging gezicht-hals-decolleté, zachte peeling, onzuiverheden verwijderen, crème modelage voor verbetering van de hydratatie, massage, modellerend masker en dagverzorging.

Oxyliance

De huid is een levend orgaan, dat dus ademt en zich vernieuwd. Wanneer de huid wordt verrijkt met zuurstof, stelt u deze in staat vervuiling tegen te gaan (stress, roken, UV-straling, airconditioning enzovoorts), en voorkomt u dat de huid verstikt en verstopt raakt en dat afval in de weefsels opeenhoopt, wat de veroudering versnelt.  

De behandeling bestaat uit: Een grondige reiniging met ‘Masque gommant detoxifiant' met rassoul, een Marokkaanse kleisoort die een zeer reinigende en zuiverende werking heeft. Uw gezicht wordt omhuld met warme doeken gedrenkt in een concentraat met cellulaire energie. Andere onderdelen van deze behandeling zijn: onzuiverheden verwijderen, modelage, massage en dagverzorging.

    Gelaatsbehandeling "Voor de man" (+/-90min)

    Anno 2018 zijn gelaatsbehandelingen echt niet meer alleen voor de vrouw. Ook de man weet de schoonheidssalon steeds beter     te vinden! Speciaal voor de man heeft Sothys een gelaatsbehandeling ontwikkeld. De mannenhuid heeft andere kenmerken dan     de vrouwenhuid. Deze exclusieve behandeling, op basis van Phytomalt (mout: werkt voedend, hydraterend, kalmerend en     beschermend), is volledig afgestemd op de kenmerken van een mannenhuid.

    De behandeling bestaat uit: Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker en dagverzorging.

  


Gelaatsbehandeling "Seizoen" (+/- 90min)

Deborah's Beauty biedt u een speciale gelaatsbehandeling van Sothys aan welke per seizoen verschillend is in samenstelling. Net zoals in de natuur leeft onze huid volgens het ritme van de seizoenen en heeft behoefte aan verandering. De professionele seizoensbehandeling van Sothys is een innovatief concept, die de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor deze speciale tijd van het jaar.